Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το ανδρικό κομμωτήριο «στην τρίχα»προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως κούρεμα, ισιωτική Brazilian, προσθετική μαλλιών και προϊόντα styling και ανδρικά αρώματα .

Ο ιδιοκτήτης και κομμωτής Αντώνης Βαμβακάκης φροντίζει οι υπηρεσίες που προσφέρει να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έτσι ώστε να είστε στην τρίχα…

Ανδρικές κομμώσεις «στην τρίχα» - Χανιά

Στο χώρο του κομμωτηρίου θα βρείτε χύμα ανδρικά αρώματα που είναι πιστά αντίγραφα γνωστών και αρωμάτων σε χαμηλές τιμές που ξεχωρίζουν για την απόδοση και την διάρκειας τους.

προσθετική μαλλιών για Άνδρες από την BERGMANN KORD.

Μια αποκλειστική στα Χανιά που θα βρείτε στο κομμωτήριο «στην τρίχα»είναι η προσθετική μαλλιών για Άνδρες από την BERGMANN KORD.

Με τις εξειδικευμένες τεχνικές της BERGMANN KORD (δείτε εδώ), παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης οποιασδήποτε έκτασης αραίωσης της κεφαλής.

Στόχος είναι να επιτευχθεί ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, όμοιο με αυτό που θα είχαμε αν δεν υπήρχε απώλεια των μαλλιών.

Η τεχνική βασίζεται στη δημιουργία ειδικής υποαλλεργικής μεμβράνης, που αναπνέει ελεύθερα και δεν επηρεάζει την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής,

Η μεμβράνη είναι εξαιρετικά λεπτή επιτρέποντας την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων.

Πάνω στη μεμβράνη εμφυτεύουμε φυσικά μαλλιά, όμοιων ποιοτικών χαρακτηριστικών με τα μαλλιά του ενδιαφερόμενου.

Η επιλογή γίνετε βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και απαιτήσεων κάθε περίπτωσης.

Στη συνέχεια, η σταθερή εφαρμογή της μεμβράνης επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να λούζεται, να χτενίζεται, να χρησιμοποιεί προϊόντα styling.

Γενικότερα λειτουργεί όπως με τα φυσικά του μαλλιά εκτελώντας κάθε είδους δραστηριότητα.

Ανδρικές κομμώσεις «στην τρίχα» – Χανιά

Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Λίστα Διεκδίκησης

Λίστα Διεκδίκησης