Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Natural Health Aid – Οστεοπαθητική – Φυσικοθεραπεία - Pilates, Χανιά

Το Natural Health Aid είναι ένας χώρος, στον οποίο όπως δηλώνει και το όνομά του, εφαρμόζονται φυσικές θεραπευτικές μέθοδοι που στόχο έχουν να βοηθήσουν εξατομικευμένα τον οποιοδήποτε να βελτιώσει το επίπεδο της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα παρέχονται υπηρεσίες φυσικοθεραπείας με ιδιαίτερη έμφαση στις δια χειρός μεθόδους θεραπείας.

Επιπρόσθετα εφαρμόζονται υπηρεσίες Οστεοπαθητικής με όλες τις εξειδικεύσεις που αυτή περιλαμβάνει, όπως είναι η δομική (μυοσκελετική), σπλαχνική (εσωτερικών οργάνων, π.χ. έντερο) και κρανιακή οστεοπαθητική.

Είναι ευρέως γνωστό και αποδεκτό ότι η άσκηση αποτελεί βασικό παράγοντα διατήρησης ή επίτευξης της υγείας σε κάθε άνθρωπο.

Στο Natural Health Aid προσφέρονται μαθήματα Pilates, αποκλειστικά ή και σε συνδυασμό με άλλα συστήματα θεραπευτικής άσκησης.

Τα μαθήματα γίνονται σε ιδιαίτερα ή ομαδικά τμήματα με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 4.

Σκοπός των μαθημάτων είναι η εκγύμναση των ατόμων με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν, συνεχή επίβλεψη για την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και αποφυγή τεχνικών λαθών τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε κάποιον τραυματισμό.

Για την επίτευξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος άσκησης προσφέρεται η δυνατότητα αερόβιας και αναερόβιας άσκησης.

Οι ασκούμενοι καθοδηγούνται ώστε να αποκτήσουν καλύτερη ενσυναίσθηση του σώματός τους, ενώ παράλληλα με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης εφαρμόζονται και ασκήσεις ευλυγισίας, ισορροπίας αλλά και χαλάρωσης με σκοπό την εξισορρόπηση σε διάφορα επίπεδα και τελικά την επίτευξη καλύτερης υγείας!

Στα μαθήματα Pilates εκτός από τις ασκήσεις εδάφους και τη χρήση διαφόρων βοηθημάτων όπως είναι οι μπάλες γυμναστικής, τα βαράκια, τα Pilates Rings και foam rollers γίνεται χρήση και των μηχανημάτων Reformer.

Το Reformer αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα μηχανήματα που εφηύρε ο Joseph Pilates, και δικαιολογεί την φήμη του μέσα από τις τόσες πολλές δυνατότητες εκγύμνασης και αυξομείωσης του επιπέδου άσκησης που προσφέρει!

Στο Natural Health Aid έχει επιλεγεί εξοπλισμός ανώτερης ποιότητας για την ομαλή και ασφαλή εκγύμναση των ασκούμενων!

Το Pilates ως μέθοδος άσκησης ξεχωρίζει λόγω της αποτελεσματικότητας του στη δυνατότητα που παρέχει στους ασκούμενους να κερδίσουν απόλυτο αυτοέλεγχο του εαυτού τους.

Αυτό επιτυγχάνεται όχι μόνο μέσω της σωστής τεχνικής των ασκήσεων αλλά και μέσω της αναπνοής.

Ο ίδιος ο Joseph Pilates, θέλοντας να δώσει έμφαση στην αξία της αναπνοής έλεγε ότι η αναπνοή αποτελεί την πρώτη πράξη της ζωής μας αλλά και την τελευταία, ουσιαστικά η ζωή μας εξαρτάται από αυτήν.

Γι’ αυτόν τον λόγο, έλεγε, είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις τόσο κόσμο γύρω σου οι οποίοι δεν ξέρουν να αναπνέουν σωστά!

Επίσης, ο Pilates θέλοντας να επισημάνει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου του, η οποία δικαιολογεί και την τεράστια δημοτικότητα που έχει λάβει παγκοσμίως στις μέρες μας είτε ως μέθοδος αποκατάστασης από κάποιον τραυματισμό είτε απλώς ως μέθοδος άσκησης.

Έλεγε ακόμη: «Θα αισθάνεσαι καλύτερα σε δέκα μαθήματα, θα φαίνεσαι καλύτερη/ος σε είκοσι μαθήματα, και θα έχεις ένα εντελώς καινούριο σώμα σε τριάντα μαθήματα»!

Μάθετε τα πάντα για το Pilates από τον Γιάννη Γουβεράκη

Natural Health Aid – Οστεοπαθητική – Φυσικοθεραπεία – Pilates

2 days ago

Natural Health Aid

Μαθήματα Pilates στο Reformer ή στο έδαφος με την χρήση μικρού εξοπλισμού. Εξατομικευμένο ασκησιολόγιο σε ομάδες έως 4 άτομα ή ιδιαίτερα, για άτομα ηλικίας 15-85 ετών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Υπεύθυνοι: Ιωάννης Γουβεράκης, Φυσικοθεραπευτής, MSc
Μαρία Σταματάκη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Έλενα Τζινάκη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc
Πληρ.Τηλ: 6974641282, 28210 51797
...

Μαθήματα Pilates στο Reformer ή στο έδαφος με την χρήση μικρού εξοπλισμού. Εξατομικευμένο ασκησιολόγιο σε ομάδες έως 4 άτομα ή ιδιαίτερα, για άτομα ηλικίας 15-85 ετών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν! 
Υπεύθυνοι: Ιωάννης Γουβεράκης, Φυσικοθεραπευτής, MSc 
Μαρία Σταματάκη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Έλενα Τζινάκη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc 
Πληρ.Τηλ: 6974641282, 28210 51797
Load more

 

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Σχεδιασμός της διαδρομής μου