Natural Health Aid – Οστεοπαθητική – Φυσικοθεραπεία – Pilates, Χανιά

Natural Health Aid – Οστεοπαθητική – Φυσικοθεραπεία - Pilates, Χανιά

Το Natural Health Aid είναι ένας χώρος, στον οποίο όπως δηλώνει και το όνομά του, εφαρμόζονται φυσικές θεραπευτικές μέθοδοι που στόχο έχουν να βοηθήσουν εξατομικευμένα τον οποιοδήποτε να βελτιώσει το επίπεδο της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα παρέχονται υπηρεσίες φυσικοθεραπείας με ιδιαίτερη έμφαση στις δια χειρός μεθόδους θεραπείας.

Επιπρόσθετα εφαρμόζονται υπηρεσίες Οστεοπαθητικής με όλες τις εξειδικεύσεις που αυτή περιλαμβάνει, όπως είναι η δομική (μυοσκελετική), σπλαχνική (εσωτερικών οργάνων, π.χ. έντερο) και κρανιακή οστεοπαθητική.

Είναι ευρέως γνωστό και αποδεκτό ότι η άσκηση αποτελεί βασικό παράγοντα διατήρησης ή επίτευξης της υγείας σε κάθε άνθρωπο.

Στο Natural Health Aid προσφέρονται μαθήματα Pilates, αποκλειστικά ή και σε συνδυασμό με άλλα συστήματα θεραπευτικής άσκησης.

Τα μαθήματα γίνονται σε ιδιαίτερα ή ομαδικά τμήματα με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 4.

Σκοπός των μαθημάτων είναι η εκγύμναση των ατόμων με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν, συνεχή επίβλεψη για την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και αποφυγή τεχνικών λαθών τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε κάποιον τραυματισμό.

Για την επίτευξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος άσκησης προσφέρεται η δυνατότητα αερόβιας και αναερόβιας άσκησης.

Οι ασκούμενοι καθοδηγούνται ώστε να αποκτήσουν καλύτερη ενσυναίσθηση του σώματός τους, ενώ παράλληλα με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης εφαρμόζονται και ασκήσεις ευλυγισίας, ισορροπίας αλλά και χαλάρωσης με σκοπό την εξισορρόπηση σε διάφορα επίπεδα και τελικά την επίτευξη καλύτερης υγείας!

Στα μαθήματα Pilates εκτός από τις ασκήσεις εδάφους και τη χρήση διαφόρων βοηθημάτων όπως είναι οι μπάλες γυμναστικής, τα βαράκια, τα Pilates Rings και foam rollers γίνεται χρήση και των μηχανημάτων Reformer.

Το Reformer αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα μηχανήματα που εφηύρε ο Joseph Pilates, και δικαιολογεί την φήμη του μέσα από τις τόσες πολλές δυνατότητες εκγύμνασης και αυξομείωσης του επιπέδου άσκησης που προσφέρει!

Στο Natural Health Aid έχει επιλεγεί εξοπλισμός ανώτερης ποιότητας για την ομαλή και ασφαλή εκγύμναση των ασκούμενων!

Το Pilates ως μέθοδος άσκησης ξεχωρίζει λόγω της αποτελεσματικότητας του στη δυνατότητα που παρέχει στους ασκούμενους να κερδίσουν απόλυτο αυτοέλεγχο του εαυτού τους.

Αυτό επιτυγχάνεται όχι μόνο μέσω της σωστής τεχνικής των ασκήσεων αλλά και μέσω της αναπνοής.

Ο ίδιος ο Joseph Pilates, θέλοντας να δώσει έμφαση στην αξία της αναπνοής έλεγε ότι η αναπνοή αποτελεί την πρώτη πράξη της ζωής μας αλλά και την τελευταία, ουσιαστικά η ζωή μας εξαρτάται από αυτήν.

Γι’ αυτόν τον λόγο, έλεγε, είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις τόσο κόσμο γύρω σου οι οποίοι δεν ξέρουν να αναπνέουν σωστά!

Επίσης, ο Pilates θέλοντας να επισημάνει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου του, η οποία δικαιολογεί και την τεράστια δημοτικότητα που έχει λάβει παγκοσμίως στις μέρες μας είτε ως μέθοδος αποκατάστασης από κάποιον τραυματισμό είτε απλώς ως μέθοδος άσκησης.

Έλεγε ακόμη: «Θα αισθάνεσαι καλύτερα σε δέκα μαθήματα, θα φαίνεσαι καλύτερη/ος σε είκοσι μαθήματα, και θα έχεις ένα εντελώς καινούριο σώμα σε τριάντα μαθήματα»!

Μάθετε τα πάντα για το Pilates από τον Γιάννη Γουβεράκη

Natural Health Aid – Οστεοπαθητική – Φυσικοθεραπεία – Pilates

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 days ago

Natural Health Aid

Thought for today... ...

2 months ago

Natural Health Aid

Nuts for Your Brain: Up to 60% Increased in Cognitive Function

According to new research from the University of South Australia, long-term, high nut consumption (more than 10 grams of nuts a day) was positively associated with improved cognitive function by up to 60 percent: better mental functioning.

In a study of 4822 Chinese adults aged 55 years and over, researchers found that eating more than 10 grams of nuts a day was positively associated with better mental functioning, including improved thinking, reasoning and memory.

“Nuts are known to be high in healthy fats, protein, and fiber with nutritional properties that can lower cholesterol and improve cognitive health,” Dr Li, the main researcher, says.

Li, M, Shi, Z. A Prospective Association of Nut Consumption with Cognitive Function in Chinese Adults Aged 55+ China Health and Nutrition Survey. J Nutr Health Aging (2019) 23: 211. doi:10.1007/s12603-018-1122-5
...

Load more

10.977 προβολές

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

-

GPS:

35.2287850458, 25.085948855

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Λίστα Διεκδίκησης

Λίστα Διεκδίκησης
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.