Το Mossa well being hotel στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά είναι η διαφορετική πρόταση που έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση στο χώρο της διαμονής και της ψυχαγωγίας!

Όταν η ευεξία, ο χορός και η απόλυτη χαλάρωση των διακοπών δίνουν σημείο συνάντησης στο Mossa well being hotel

Μία εντελώς διαφορετική εμπειρία διαμονής περιμένει τον ταξιδιώτη που θα μείνει στο νεόκτιστο ξενοδοχείο Mossa στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά.

Η αίσθηση αρμονίας και χαλάρωσης συνδυασμένη με την ευεξία που βιώνει το σώμα μέσα από τον χορό και την κίνηση, θα αποτελέσουν τα βασικά συστατικά ενός ταξιδιού που δεν θα σταματήσει να χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες και στιγμές.

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί μέσα από την προσεγμένη περιποίηση που σας προσφέρουμε, την κίνηση και την επαφή με τη φύση.

Μία ανάσα δίπλα από τη θάλασσα και τις τέσσερις πανέμορφες αμμουδερές παραλίες των Αγίων Αποστόλων, τη φύση με το πευκόφυτο πάρκο και τη διαμορφωμένη διαδρομή για τρέξιμο και περίπατο, αλλά και τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής, ο σύγχρονος ταξιδιώτης θα βιώσει την εμπειρία των διακοπών σε όλες τις εκφάνσεις της.

Αφήστε το προσωπικό του Mossa well being hotel να σας παρασύρει σε ένα ατελείωτο ταξίδι χορού, μουσικής, διασκέδασης, αλλά και ευεξίας! Ελάτε να γίνετε συνοδοιπόροι και συγχορευτές μας σε ένα μαγευτικό χορευτικό ταξίδι!

Στο Mossa well Being Bar θα απολαύσεις τα πιο αγνά και πεντανόστιμα υγιεινά πρωινά, brunches, smoothies, energy bowls, burgers and much more…

[button title=”Αναζήτηση δωματίων – online booking” width=”100%” url=”https://book.hoteliga.com/mossa” urlnewwindow=”1″ fonticon=”fa-bed” margintop=”7″ marginleft=”7″ marginright=”7″ marginbottom=”7″]

Δείτε επίσης 

[pt_view id=”5ebbbd7h5y”]

Mossa Well Being Hotel – Αγίους Αποστόλους, Χανιά