Εν Χορώ dance Academy – Χανιά

Διαφήμιση

H σχολή χορού Εν Χορώ dance Academy λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εκμάθηση και διασκέδαση.

Οι Δάσκαλοι που διδάσκουν στην σχολή είναι έμπειρη, καταξιωμένοι και αναγνωρισμένοι όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Εδώ και 13 χρόνια η σχολή χορού έχει καταφέρει να κερδίσει πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ.

H σχολή χορού Εν Χορώ dance Academy απευθύνετε σε ερασιτέχνες χορευτές όλων των ηλικιών αλλά και σε επαγγελματίες χορευτές.

Στις 3 μεγάλες πλήρεις εξοπλισμένες αίθουσες της σχολής διδάσκονται οι εξής χοροί:  Salsa, Mambo N.Y., Bachata, Kizomba, Latin international, Oriental, Tribal Fusion, Bollywood, Indian Fusion, Break Dance, Hip Hop, Reggaeton, Commercial, Tango, Contemporary και Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί

Τμήματα:

  • Εκμάθησης και διασκέδασης
  • Διαγωνιστικά τμήματα
  • Προετοιμασία πτυχίων
  • Ιδιαίτερα μαθήματα
  • Χορογραφίες γάμου και εκδηλώσεων

Εν Χορώ dance Academy – Χανιά

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

💥Ευχάριστα Νέα για μικρούς & μεγάλους💥
Παρ'όλες τις δυσκολίες που είχαμε τους τελευταίους μήνες, εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε με τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνετε. Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι η ετήσια χορευτική μας παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου,στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου!
Σας περιμένουμε όλους🤩
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της σχολής στο 28210 74200- 6983641377!
...

💥Ευχάριστα Νέα για μικρούς & μεγάλους💥 Παρόλες τις δυσκολίες που είχαμε τους τελευταίους μήνες, εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε με τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνετε. Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι η ετήσια χορευτική μας παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου,στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου! Σας περιμένουμε όλους🤩 Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της σχολής στο 28210 74200- 6983641377!

Καλή εβδομάδα σε όλους😊
Σήμερα τα μαθήματα της σχολής μας θα γίνουν κανονικά!🕺💃
...

Load more
[views]