Έκφρασις Dance Studio, σχολή χορού στα Χανιά

Διαφήμιση

Η σχολή χορού Έκφρασις στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ 2 στα Χανιά προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προγράμματα χορού και γυμναστικής.

Σε δύο πολύ όμορφα studio, δείτε και  Αγίας Λαύρας 8 στο Κουμ Καπί, διδάσκονται πάρα πολλά είδη χορού και γυμναστικής όπως:

Pole Dancing, Latin, Argentine tango, Oriental, Swing, Zumba, Ελληνικοί χοροί, Hip hop , Break dance, Σύγχρονος χορός, Modern dancing, Tribal Oriental, Pilates & Yoga.

Δείτε εδώ την άλλη αίθουσα χορού

Τα τμήματα της σχολής χορού απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, γιατί ο χορός δεν έχει ηλικία.

Τα μαθήματα είναι ομαδικά και ατομικά.

Υπάρχουν τμήματα χορού επαγγελματικά και οι ομάδες συμμετέχουν κάθε χρόνο σε διαγωνισμούς και festival, κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις.

Να σημειώσουμε ότι στους μαθητές δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν επαγγελματικά πτυχία χορού, μέσω του παγκόσμιου οργανισμού δασκάλων χορού I.D.T.A (International dance teachers Assosiation)

Έκφρασις Dance Studio, σχολή χορού στα Χανιά

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Λόγω της εξάπλωσης του ιού αποφασίζουμε να κλείσουμε τη σχολή μας, για όλα τα τμήματα έως την Πέμπτη 26/3. Σταματάμε όλα τα χορευτικα μας party , καθώς και όλες μας τις χορευτικές εκδηλώσεις. Τηρούμε με υπευθυνότητα όλα τα μέτρα προστασίας και περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις μας. Ώρα για ξεκούραση και προσωπική επαφή με τους αγαπημένους μας. Μην αγχώνεστε, ο ιός θα φύγει, ο χορός θα μείνει! 😊🤸🤸😊 ...

Βασική προτεραιότητα της σχολής μας, η ασφάλεια και η υγεία όλων των μελών μας.
Για το λόγο αυτό, κατόπιν ανακοινώσεων του υπουργείου υγείας για τα δημόσια ιδρύματα, η σχολή μας θα σταματήσει όλα τα παιδικά και εφηβικά τμήματα, για δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα από σήμερα Τετάρτη 11/3 έως και την Πέμπτη 26/3. Τα μαθήματα που χάνονται θα αναπληρωθούν.
Όσον αναφορά τα μαθήματα των ενηλίκων, θα γίνονται κανονικά, εκτός αν υπάρξει συγκεκριμένη ανακοίνωση για τις σχολές χορού. Στο διάστημα αυτό, οι αίθουσες μας θα απολυμανθούν και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας. Θεωρούμε ότι δε χρειάζεται πανικός, αλλά ας δείξουμε όλοι τη δέουσα υπευθυνότητα. Θα περάσει και αυτό….
...

Βασική προτεραιότητα της σχολής μας, η ασφάλεια και η υγεία όλων των μελών μας. Για το λόγο αυτό, κατόπιν ανακοινώσεων του υπουργείου υγείας για τα δημόσια ιδρύματα, η σχολή μας θα σταματήσει όλα τα παιδικά και εφηβικά τμήματα, για δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα από σήμερα Τετάρτη 11/3 έως και την Πέμπτη 26/3. Τα μαθήματα που χάνονται θα αναπληρωθούν. Όσον αναφορά τα μαθήματα των ενηλίκων, θα γίνονται κανονικά, εκτός αν υπάρξει συγκεκριμένη ανακοίνωση για τις σχολές χορού. Στο διάστημα αυτό, οι αίθουσες μας θα απολυμανθούν και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας. Θεωρούμε ότι δε χρειάζεται πανικός, αλλά ας δείξουμε όλοι τη δέουσα υπευθυνότητα. Θα περάσει και αυτό….

it takes two to tango! La adictiva milonga αυτή τη Παρασκευή 06/03 στο cafe Ippopotamos μαζί με Roula Spartali ...

it takes two to tango! La adictiva milonga αυτή τη Παρασκευή 06/03 στο cafe Ippopotamos μαζί με Roula Spartali

Latin training ! #χανια #latin #Χορός ...

Load more

[views]