Υγεία και Ομορφιά στα Χανιά

Υγεία και Ομορφιά στα Χανιά
Βρείτε στα Χανιά: γυμναστήρια, pilates, cross training, συμπληρώματα διατροφής, σχολές χορού, κομμωτήρια, ιατρεία, tattoo artist.

Πώς το χρόνιο στρες αυξάνει τον κίνδυνο για έφραγμα και εγκεφαλικό

Πώς το χρόνιο στρες αυξάνει τον κίνδυνο για έφραγμα και εγκεφαλικόΕπιστήμονες στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι έριξαν φως στον τρόπο που το μόνιμο στρες προκαλεί εμφράγματα και εγκεφαλικά, μια ανακάλυψη που μπορεί να βοηθήσει μελλοντικά στην πρόληψη τέτοιων περιστατικών.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτό είναι το μπαχαρικό που σταματάει την αιμορραγία σε λίγα δευτερόλεπτα

Αυτό είναι το μπαχαρικό που σταματάει την αιμορραγία σε λίγα δευτερόλεπταΈνα μικρό κόψιμο ή τραύμα είναι ικανό να προκαλέσει αιμορραγία που πολλές φορές πρέπει να αντιμετωπίσουμε στο σπίτι καθώς μπορεί να συμβεί την ώρα που κάνουμε δουλειές.

Διαβάστε Περισσότερα

Γλυκά... Χριστούγεννα χωρίς τύψεις

Γλυκά... Χριστούγεννα χωρίς τύψειςΟι μέρες των γιορτών πλησιάζουν, oι νοικοκυρές έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες των γλυκών και οι βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων και των φούρνων της γειτονιάς έχουν πάρει φωτιά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο άνθρωπος δεν έχει (πλέον) οστό στο πέος του γιατί είναι... μονογαμικός!

Ο άνθρωπος δεν έχει (πλέον) οστό στο πέος του γιατί είναι... μονογαμικός!Το ανθρώπινο πέος μπορεί να σκληραίνει, αλλά δεν διαθέτει οστό στο εσωτερικό του, αντίθετα με τους πιθήκους και πολλά άλλα θηλαστικά ζώα.

Διαβάστε Περισσότερα