Υγεία και Ομορφιά στα Χανιά

Υγεία και Ομορφιά στα Χανιά
Βρείτε στα Χανιά: γυμναστήρια, pilates, cross training, συμπληρώματα διατροφής, σχολές χορού, κομμωτήρια, ιατρεία, tattoo artist.

Δίαιτα του στρατιώτη: Χάνετε 4,5 κιλά σε μία εβδομάδα - Πρόγραμμα ανά ήμερα

Δίαιτα του στρατιώτη: Χάνετε 4,5 κιλά σε μία εβδομάδα - Πρόγραμμα ανά ήμεραΜε τη δίαιτα του στρατιώτη μπορείτε να χάσετε βάρος γρήγορα, ακόμα και 4,5 κιλά μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Αλλά κατά πόσο αυτή η διατροφή φέρνει τα αποτελέσματα που “υπόσχεται”; Είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσετε;

Διαβάστε Περισσότερα

Βίντεο για το αλκοόλ που αξίζει να δεις! Το κρασί... που φέρνει τον καρκίνο

Βίντεο για το αλκοόλ που αξίζει να δεις! Το κρασί... που φέρνει τον καρκίνοΈνα βίντεο για το αλκοόλ που αξίζει να δεις! Οι Αυστραλοί, προκειμένου να αφυπνίσουν το κοινό αναφορικά με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και τους κινδύνους που εγκυμονεί, δημιούργησαν μια εξαιρετική διαφήμιση που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Διαβάστε Περισσότερα

Αν έχετε ένα από αυτά τα 7 χαρακτηριστικά τότε (μάλλον) δεν είστε και πολύ φυσιολογικά άτομα (video)

Αν έχετε ένα από αυτά τα 7 χαρακτηριστικά τότε (μάλλον) δεν είστε και πολύ φυσιολογικά άτομα (video)Δεν είναι εύκολο να είσαι φυσιολογικός. Υπάρχουν περίπου 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη και το να προσπαθεί κάποιος να συμβαδίσει με όλους αυτούς είναι στα αλήθεια κάτι το εξουθενωτικό.

Διαβάστε Περισσότερα