Υγεία και Ομορφιά στα Χανιά

Υγεία και Ομορφιά στα Χανιά
Βρείτε στα Χανιά: γυμναστήρια, pilates, cross training, συμπληρώματα διατροφής, σχολές χορού, κομμωτήρια, ιατρεία, tattoo artist.

Ύμνος στο στήθος: 9 μοναδικές αλήθειες για να σας πέσει το σαγόνι… (video)

Ύμνος στο στήθος: 9 μοναδικές αλήθειες για να σας πέσει το σαγόνι…Το γυναικείο στήθος είναι φυσικά αντικείμενο πόθου, εμμονής, αντιπερισπασμού και... υπνωτισμού για τους άνδρες κάθε ηλικίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η ατάκα «τα μάτια μου είναι εδώ πάνω» που διαδόθηκε μέσα από τις ταινίες, επειδή οι άντρες κοιτούν συνεχώς το στήθος της γυναίκας, ακόμα και όταν της μιλάνε.

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεχάστε ό,τι ξέρετε για το αλάτι: Δεν ευθύνεται για τα καρδιακά, δεν παχαίνει, δεν επηρεάζει το σεξ!

Ξεχάστε ό,τι ξέρετε για το αλάτι: Δεν ευθύνεται για τα καρδιακά, δεν παχαίνει, δεν επηρεάζει το σεξ!Μέχρι τώρα οι γιατροί ήταν κάθετοι: Έχεις καρδια; Κόψε το αλάτι, θέλεις να αδυνατίσεις; Κόψε το αλάτι, θέλεις καλύτερες επιδόσεις στο σεξ; Κόψε το αλάτι... Μια νέα έρευνα όμως ανατρέπει όλα τα παραπάνω και μας λέει ξεκάθαρα: Ξεχάστε όσα ξέρατε και ρίξτε... αλάτι!

Διαβάστε Περισσότερα

Running και τα… οφέλη για την ψυχική μας υγεία!

Running και τα… οφέλη για την ψυχική μας υγεία!Τα τελευταία χρόνια, το τρέξιμο στη χώρα μας κέρδισε πολύ σημαντικό έδαφος. Είναι πια σίγουρο ότι πέρα από τις προφανείς θετικές συνέπειες αυτού του είδους άσκησης στο σώμα, το τρέξιμο έχει μια σειρά από πολύ σημαντικά οφέλη για την ψυχική μας υγεία:

Διαβάστε Περισσότερα