Γιατί ο μπακαλιάρος αποτελεί παραδοσιακό έδεσμα την 25η Μαρτίου;

Γιατί ο μπακαλιάρος αποτελεί παραδοσιακό έδεσμα την 25η Μαρτίου;Παραδοσιακά την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου σερβίρεται στο τραπέζι μπακαλιάρος με σκορδαλιά. Είναι ένα έθιμο που τηρείται πιστά εδώ και πολλά χρόνια και έχει θρησκευτικές ρίζες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Βασίλης Τσάγκαρης δολοφόνησε τον άντρα της ερωμένης του! (φωτό)

Ο Βασίλης Τσάγκαρης δολοφόνησε τον άντρα της ερωμένης του! (φωτό)Ανατρέπονται τα μέχρι στιγμής δεδομένα σχετικά με τη δολοφονία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης ιδιοκτήτης του πρακτορείου και παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του θύματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Με μια σφαίρα στο κεφάλι σκότωσε τον υπάλληλό του ο Παραολυμπιονίκης

Με μια σφαίρα στο κεφάλι σκότωσε τον υπάλληλό του ο ΠαραολυμπιονίκηςΜια στυγερή δολοφονία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους. Δράστης ένας πασίγνωστος αθλητής που έχει χαρίσει στην ελληνική εθνική ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις και θύμα ένας υπάλληλος του ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Διαβάστε Περισσότερα

Aποσύρεται η ταινία που φέρεται να μιμήθηκε ο δολοφόνος του ταξιτζή της Κηφισιάς

Aποσύρεται η ταινία που φέρεται να μιμήθηκε ο δολοφόνος του ταξιτζή της ΚηφισιάςΣτην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαρτίου, μία μαρτυρία έδωσε μία απίστευτη τροπή στο θρίλερ της υπόθεσης με τον δολοφόνο της Κηφισιάς.

Διαβάστε Περισσότερα

Προσοχή: Έντεκα τρόποι για να εντοπίσετε τα προϊόντα - μαϊμού στο Διαδίκτυο

Προσοχή: Έντεκα τρόποι για να εντοπίσετε τα προϊόντα - μαϊμού στο ΔιαδίκτυοΤα προϊόντα «μαϊμούδες» δεν αφορούν μόνο αγαθά πολυτελείας, αλλά εμφανίζονται σε όλους τους τομείς καταναλωτικών προϊόντων, όπως για παράδειγμα φαρμακευτικά, καλλυντικά, παιδικά παιχνίδια, ανταλλακτικά αυτοκινήτων και πωλούνται ευκολότερα, πλέον, χάρη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών.

Διαβάστε Περισσότερα