Πέθανε ο πρόεδρος της Praksis Τζανέτος Αντύπας

Πέθανε ο πρόεδρος της Praksis Τζανέτος ΑντύπαςΈφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών από καρκίνο ο πρόεδρος της ΜΚΟ Praksis, Τζανέτος Αντύπας. Ο εκλιπών, άφησε την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βοσκό που σκότωσε το σκυλί του όταν επιτέθηκε στην κόρη του

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βοσκό που σκότωσε το σκυλί του όταν επιτέθηκε στην κόρη τουΠρόστιμο 30.000 ευρώ επέβαλε το Δικαστήριο Τρικάλων σε Τρικαλινό που σκότωσε το σκυλί του, όταν το τελευταίο επιτέθηκε στην κόρη του.

Διαβάστε Περισσότερα

74χρονη από την Πέλλα πόζαρε για εργασία του εγγονού της και κατέληξε... στην Vogue (εικόνες)

74χρονη από την Πέλλα πόζαρε για εργασία του εγγονού της και κατέληξε... στην Vogue (εικόνες)Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και αυτό αποδεικνύεται από την 74χρονη γιαγιά από την Κρύα Βρύση Πέλλας, η οποία πόζαρε για την ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο καθηγητής, η φοιτήτρια και το ξύλο που (δεν) βγήκε απ' τον παράδεισο

Ο καθηγητής, η φοιτήτρια και το ξύλο που (δεν) βγήκε απ' τον παράδεισοΟ καθηγητής, η φοιτήτρια και η ιστορία μιας σχέσης στα αμφιθέατρα που... χρόνια δεν κοιτά, έχει όμως οδυνηρές συνέπειες: ξύλο, ασθενοφόρα, μηνύσεις, διασυρμό και μετά σιωπή και κουκούλωμα στο όνομα του καθωσπρεπισμού

Διαβάστε Περισσότερα

Γιατρός έκρυβε στο σπίτι του 3.500 χρυσές λίρες και 400.000 ευρώ μετρητά!

Γιατρός έκρυβε στο σπίτι του 3.500 χρυσές λίρες και 400.000 ευρώ μετρητά!Ο 78χρονος αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό του πριν λίγες μέρες κατά την νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όταν έμαθε πως θα μεταβεί στο διαμέρισμα του ένας επαγγελματίας ιατρικών ειδών για να παραλάβει φιάλη οξυγόνου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρίχνουν «μαύρο» στο Mega (video)

Ρίχνουν «μαύρο» στο MegaΗ διοίκηση της Digea αποφάσισε την υποβάθμιση της ποιότητας μετάδοσης του σήματος του MEGA από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής καθώς το κανάλι έχει καταβάλλει μόνο την προβλεπόμενη δόση (78.000 ευρώ) που έχει συμφωνηθεί από τη στιγμή που βρέθηκε σε δυσχερή θέση, από το συνολικό ποσό των 980.000 ευρώ που χρωστά στην εταιρεία.

Διαβάστε Περισσότερα