Εκδηλώσεις στα Χανιά

Εκδηλώσεις στα Χανιά
Ανακαλύψετε parties, beach parties, events, dj sets, συναυλίες, Κρητικές βραδιές, χορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Χανιά.
Για τυχών ακύρωση κάποιου event, το aera.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη.

Αν ψάχνετε για εναλλακτικά live, jazz, pop, rock ρίξετε μια ματιά στο Bras De Frères bar

Για Κρητικές βραδιές καθημερινά θα βρείτε στο ρακάδικο Τα χάλκινα - Δείτε τις Κρητικές βραδιές της εβδομάδας που μας έρχεται

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στην Κρήτη ξεκινάει σήμερα (video)

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στην Κρήτη ξεκινάει σήμερα (video)Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το Matala Beach Festival 2017 που ξεκινά σε λίγες ώρες (Παρασκευή 16 Ιονίου) και έτσι για μια ακόμη χρονιά τα Μάταλα της Κρήτης θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες που θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Διαβάστε Περισσότερα

Το SENSO βάζει τα καλοκαιρινά του και σας υποδέχεται ανακαινισμένο

Το SENSO βάζει τα καλοκαιρινά του και σας υποδέχεται ανακαινισμένοΑνακαινισμένο επιστρέφει την Πέμπτη 15 Ιουνίου ένα από τα πιο γνωστά club των Χανίων για το φετινό καλοκαίρι, ανοίγοντας τις πόρτες του στους Χανιώτες και τους ξένους επισκέπτες, που θέλουν να ζήσουν την βραδινή διασκέδαση στην πόλη μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκινάει την Παρασκευή το Matala Beach Festival 2017 - Δείτε το πρόγραμμα

Ξεκινάει την Παρασκευή το Matala Beach Festival 2017 - Δείτε το πρόγραμμαΟ χρόνος για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού μετράει αντίστροφα και τα Μάταλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν και αυτό το καλοκαίρι πλήθος κόσμου σε ένα μαγευτικό τριήμερο, στις 16, 17 και 18 Ιουνίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Matala Beach Festival 2017 - Πότε θα γίνει το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Κρήτη;

Matala Beach Festival 2017 - Πότε θα γίνει το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Κρήτη;Το Matala Beach Festival είναι ένας θεσμός που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες ανθρώπους, ντόπιους και ξένους ανεξαρτήτως ηλικιών, οι οποίοι κάθε χρόνο κατακλύζουν τα Μάταλα ζώντας συναρπαστικές στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Διαβάστε Περισσότερα