Κερδίσετε μια Δωροεπιταγή 50€ από το κατάστημα Μπαρμπόπουλος

Εκκίνηση: 12 Μαρτίου 2019
09:00

Τόπος Διοργάνωσης

Τσουδερών 1, Χανιά

GPS: 35.5149626, 24.0192629

Το Κατάστημα ένδυσης Μπαρμπόπουλος στα Χανιά γιορτάζει 80 χρόνια και για το μήνα Μάρτιο μας προσφέρει μια Δωροεπιταγή 50€.

Ο Διαγωνισμός είναι στο instagram και παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την συμμετοχή

View this post on Instagram

Στο Κατάστημα Μπαρμπόπουλος γιορτάζουμε 80 χρόνια και για το μήνα Μάρτιο σας προσφέρουμε μια Δωροεπιταγή 50 ευρώ. Μπορείτε να διεκδικήσετε την Δωροεπιταγή με τους εξής όρους: 1. Κάνε follow @barbopoulos_store 2. Tag όσους περισσότερους φίλους/ες σας (για περισσότερες συμμετοχές) 3. LIKE στη φωτογραφία του διαγωνισμού Διαγωνισμός λήγει στις 02 Απριλίου και την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί ο νικήτης/τρια Προσοχή η Δωροεπιταγή αφορά για αγορές στο κατάστημα μας στην οδό Τσουδερών 1 στα Χανιά και δεν ανταλλάσσετε με χρηματικό ποσό. Καλή επιτυχία!!! 🎉📦🏆 #bestgifts #competition #chania #crete #greece #doro #diagonismos #giveawaysgr #giveaway #giveaways #fashion #διαγωνισμός #διαγωνισμος #δωρο #contest #instagiveaway

A post shared by Barbopoulos Store (@barbopoulos_store) on

Διοργανωτής

Μπαρμπόπουλος κατάστημα ένδυσης στα Χανιά

Το κατάστημα  ένδυσης Μπαρμπόπουλος διαθέτει μάρκες αναγνωρισμένες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και αναβαθμίζεται διαρκώς για τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Στόχος η προσφορά της καλύτερης δυνατής ποιότητας στις…

Τηλέφωνο:
Διαδίκτυο: