Νέα πτώση ασανσέρ στα Χανιά!Τραυματίστηκε γιατρός και τραυματιοφορέας

Νέα πτώση ασανσέρ στα Χανιά!Τραυματίστηκε γιατρός και τραυματιοφορέαςΦαίνεται ότι το έχει η συγκεκριμένη πόλη, δεν εξηγείται αλλιώς, η δεύτερη πτώση ασανσέρ μέσα σε διάστημα ενός μήνα, από την τελευταία φορά που τραυματίστηκαν 4 άνθρωποι όταν το ασανσέρ έπεσε από τον 5ο όροφο στο ισόγειο.

Το νέο περιστατικό με την πτώση του ασανσέρ σημειώθηκε σε πολυκατοικία επι της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Στο ασανσέρ επέβαιναν τρία άτομα μεταξύ των οποίων 2 ήταν τραυματιοφορείς και ένας γιατρός οφθαλμίατρος, όταν αυτό έκανε "ελεύθερη πτώση" από το ισόγειο στον -2.

Οι τρεις άνδρες βρέθηκαν εκεί καθώς είχαν πάει για ένα επείγον περιστατικό, που μια ηλικιωμένη γυναίκα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως περιγράφει η σύζυγος του τραυματία γιατρού, "Ο άνδρας μου έχει υποστεί κάταγμα επειδή κάποιοι ασυνείδητοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους"

Να σημειωθεί οτι ο γιατρός απλώς μετέβη εκεί για να συνδράμει στους άνδρες του ΕΚΑΒ καθώς η ηλικιωμένη ήταν η πεθερά του.Οι δύο άνδρες έφεραν ορθοπεδικά τραύματα και με ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων ενώ παραμένει άγνωστο αν τραυματίστηκε και ο δεύτερος τραυματιοφορέας.

Έχουμε φτάσει να λέμε ευτυχώς που ήταν μόνο δύο οι όροφοί και όχι περισσότεροι, αντί να μην συζητάμε κάν το γεγονός για τέτοιοες πτώσεις που αν μη τι άλλο στις περισσότερες περιπτώσεις ευθύνεται το γεγονός της έλλειψης συντήρησης. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο συμβάν στα Χανιά.

Flashnews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση