Ειδήσεις από την Κρήτη

Χανιά: Αμμόλοφοι Ποταμίδας Η Καππαδοκία της Κρήτης Απίστευτο Video από ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο

Χανιά: Αμμόλοφοι Ποταμίδας Η Καππαδοκία της Κρήτης Απίστευτο Video από ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενοΟι Αμμόλοφοι (ή Κομολίθοι) είναι ένα από τα πιο παράξενα και ενδιαφέροντα τοπία που υπάρχουν στην Κρήτη. Δίπλα στην κοιλάδα του Τυφλού ποταμού, περίπου 35 χλμ δυτικά των Χανίων, οι Κομόλιθοι βρίσκονται στην Κίσσαμο Χανίων στην Κρήτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Κρήτη: Βροχή τα πρόστιμα στην Εθνική Οδό Μισό εκατομμύριο ευρώ σε 2,5 μηνες πλήρωσαν οι οδηγοί

Κρήτη: Βροχή τα πρόστιμα στην Εθνική Οδό Μισό εκατομμύριο ευρώ σε 2,5 μηνες πλήρωσαν οι οδηγοίΜπιλιετάκια για παραβάσεις του ορίου ταχύτητας στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, οι οποίες βεβαιώθηκαν πριν από δυόμισι χρόνια, άρχισαν να λαμβάνουν χιλιάδες οδηγοί στο νησί.

Διαβάστε Περισσότερα

Κρήτη: Ψάχνουν να μάθουν από τι πέθανε το αγγελούδι τους!

Κρήτη: Ψάχνουν να μάθουν από τι πέθανε το αγγελούδι τους!Ώρες οδύνης και πένθους για μια οικογένεια από το Ηράκλειο που είδε το αγοράκι της να «σβήνει» μέσα στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και τώρα διερευνούν τα αίτια του θανάτου του.

Διαβάστε Περισσότερα

Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ για τα χθεσινά επεισόδια στη λεωφόρο Σούδας

Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ για τα χθεσινά επεισόδια στη λεωφόρο ΣούδαςΗ αντίδραση της αστυνομίας ως μηχανισμού του κράτους δεν είναι τυχαία όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωση, καθώς η κυβέρνηση στην παρούσα συγκυρία βρίσκει ξανά ως δεκανίκι τη Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε Περισσότερα

Χανιά: Πεδίο μάχης η λωφ.Σούδας!-Πετροπόλεμος, χημικά και προσαγωγές (φωτο)

Πεδίο μάχης η λωφ.Σούδας!-Πετροπόλεμος, χημικά και προσαγωγέςΣε πεδίο μάχης μετρατράπηκε η λεωφόρος Σούδας απόψε στο ύψος του Κουμπέ όπου βρίσκονται τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η κατάσταση ήταν έκρυθμη έξω από τα γραφεία όπου το απόγευμα διάφοροι φορείς και συλλογικότητες καθως και αντιξεσουσιαστές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Διαβάστε Περισσότερα