Μυστικά της Κρήτης

Η Κρήτη δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εντυπωσιάζει καθώς υπάρχουν εκατοντάδες πανέμορφα μέρη κρυμμένα έτοιμα να τα ανακαλύψετε

Ιστορική περιήγηση στην πόλη των Χανίων

Ιστορική περιήγηση στην πόλη των ΧανίωνΙστορική περιήγηση στον τόπο και τον χρόνο, στα σοκάκια της παλιάς πόλης, στην ιστορία μιας από τις αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδας, με εμφανή, σε κάθε στάση, τα χνάρια των διαφορετικών πολιτισμών που άφησαν το αποτύπωμά τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Περιοχές των Χανίων που βαφτίστηκαν από τον... λαό

Περιοχές των Χανίων που βαφτίστηκαν από τον... λαόΓιατί τη Μουσούρων τη λέμε "κάτολα", τη συμβολή των οδών Αποκορώνου και Βολουδάκηδων "γεφυροπλάστιγγα", το τέλος της Ηρώων Πολυτεχνείου "Μπόλαρη", το τέλος της Σκαλίδη "Πανελλήνιο"... 

Διαβάστε Περισσότερα

Χανιά: Εντυπωσιακά εναέρια πλάνα από τα Σεϊτάν λιμάνια το χειμώνα

Χανιά: Εντυπωσιακά εναέρια πλάνα από τα Σεϊτάν λιμάνια το χειμώναΗ παραλία του Αγίου Στεφάνου, τα γνωστά Σεϊτάν λιμάνια, το καλοκαίρι πλημμυρίζουν από κόσμο, ενώ το χειμώνα, μέσα στην ερημιά, η ομορφιά τους αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελαφονήσι: Όταν στην παραλία του σουλάτσαραν μόνο...κατσίκες (video)

Ελαφονήσι: Όταν στην παραλία του σουλάτσαραν μόνο...κατσίκες (video)Βλέποντας αυτές τις εικόνες αδυνατούμε να πιστέψουμε πως κάπως έτσι ήταν το πανέμορφο Ελαφονήσι το 1979, δηλαδή 38 χρόνια πριν.

Διαβάστε Περισσότερα