Ένας τόπος για όλους τους ανθρώπους – Ένας τόπος για όλες τις εποχές – Εμείς τον λέμε Κίσσαμος (video)

Ένας τόπος για όλους τους ανθρώπους – Ένας τόπος για όλες τις εποχές – Εμείς τον λέμε Κίσσαμος (video)Τοπία και παραλίες από ολόκληρο τον Δήμο Κισσάμου, «παρελαύνουν» στο τουριστικό σποτ για την Κίσσαμο που δημιούργησε ο Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης και το οποίο παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Τσατσαρωνάκειο πολύκεντρο της Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου..

Διαβάστε Περισσότερα

Κρήτη: Η κρυφή παραλία της Σούδας με το εντυπωσιακό ποταμάκι! (Photos)

Κρήτη: Η κρυφή παραλία της Σούδας με το εντυπωσιακό ποταμάκι! (Photos)Η Σούδα δεν είναι μόνο η γνωστή παραθαλάσσια περιοχή στο νομό Χανίων, η οποία φιλοξενεί το λιμάνι που δένουν τα καράβια. Σούδα υπάρχει και στον Πλακιά, η οποία δεν είναι τόσο γνωστή, όμως έχει μοναδική ομορφιά.

Διαβάστε Περισσότερα

Καταπληκτικά πλάνα από την νέα…λίμνη στα Χανιά (βίντεο)

Καταπληκτικά πλάνα από την νέα…λίμνη στα Χανιά (βίντεο)Ο φετινός – καλός από άποψη βροχών – Χειμώνας έφερε και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για την λειτουργία του φράγματος Βαλσαμιώτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Το εκπληκτικό βίντεο της TUI για την Κρήτη

Το εκπληκτικό βίντεο της TUI για την ΚρήτηΤις ομορφιές της Κρήτης αναδεικνύει η TUI για άλλη μια φορά στο νέο της τηλεοπτικό σποτ, προκειμένου να προσελκύσει ακόμα περισσότερο τους Γερμανούς.

Διαβάστε Περισσότερα