Εναέριο βίντεο απαράμιλλης ομορφιάς πάνω από την χιονισμένη πόλη των Χανίων

Εναέριο βίντεο απαράμιλλης ομορφιάς πάνω από την χιονισμένη πόλη των Χανίων Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η Chania aerial creations κατάφερε να περιηγηθεί με ειδικά εξοπλισμένο drone πάνω από την χιονισμένη πόλη των Χανίων και να μας χαρίσει εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Κρήτη στους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς για το 2017

Η Κρήτη στους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς για το 2017 Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο οικονομικούς προορισμούς για το 2017. Η λίστα, η οποία ανανεώνεται κάθε χρονιά, παρουσιάζει εξωτικούς προορισμούς με τη βοήθεια ειδικών στα ταξίδια. Φέτος, στην κορυφαία δεκάδα της λίστας βρίσκεται ένα ελληνικό νησί.

Διαβάστε Περισσότερα

Χανιά: Ο χιονισμένος Ομαλός και το Ξυλόσκαλο από ψηλά (video)

Χανιά: Ο χιονισμένος Ομαλός και το Ξυλόσκαλο από ψηλά (video)Απολαύσετε στο βίντεο που ακολουθεί ειδυλλιακές εικόνες που κόβουν την ανάσα από τον χιονισμένο οροπέδιο ομαλού και το Ξυλόσκαλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ένα πανέμορφο αλλά εγκαταλελειμμένο χωριό στην Κρήτη (βίντεο)

Ένα πανέμορφο αλλά εγκαταλελειμμένο χωριό στην Κρήτη (βίντεο)Ενα όμορφο χωριουδάκι στο Ηράκλειο απαθανάτισε με το drone του, ο Νίκος Σαράντος. Ένα χωριό που πλέον 46 χρόνια μετά από τους 600 περίπου τότε κατοίκους έχουν απομείνει μόλις 8 ηλικιωμένοι κάτοικοι.

Διαβάστε Περισσότερα