Αποκλειστικές εικόνες από το DOME Chania - Mykonos

Αποκλειστικές εικόνες από το DOME Chania - MykonosΔείτε αποκλειστικές εικόνες από την νέα μουσική σκηνή που κάνει σήμερα το βράδυ πρεμιέρα στα Χανιά και υπόσχεται να αλλάξει την βραδινή μας διασκέδαση.

Το όνομα της νέα μουσικής σκηνής είναι DOME Chania - Mykonos και βρίσκεται στην οδό Κυδωνίας 90 απέναντι από το ΚΤΕΛ, στο χώρο που βρισκόταν το Pecar.

Το Dome υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ποιοτική διασκέδαση σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με νέο οπτικοακουστικό εξοπλισμό που δεν υστερεί σε τίποτα από τις μεγάλες μουσικές σκηνές της χώρας μας.

Ζωντανή μουσική με καλλιτέχνες από την Κρήτη και μουσικά σχήματα και ονόματα από όλη την Ελλάδα από τον χώρο της ποπ κ ελαφρολαϊκής σκηνής, έρχονται να αλλάξουν την βραδινή διασκέδαση στα Χανιά.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα στο DOME Chania - Mykonos θα διαμορφώνεται έως εξής:

Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα Κρητικοί καλλιτέχνες θα μας χαρίζουν ανεπανάληπτες Κρητικές βραδιές.

Κάθε Παρασκευή βράδυ στην σκηνή του DOME Chania – Mykonos θα εμφανίζονται τραγουδιστές και μουσικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.

Κάθε Σάββατο βράδυ την διασκέδαση θα αναλαμβάνει ο Σταύρο Λαμπρόπουλο με ένα ποπ & ελαφρολαϊκό πρόγραμμα.

Και τέλος κάθε Κυριακή ετοιμαστείτε για τα μουσικά απογεύματα (ώρα έναρξης 7) που συζητηθούν σίγουρα στην πόλη των Χανίων με τον Κώστα Κανδηρό και έναν καλεσμένο έκπληξη.

Αυτήν την εβδομάδα το Dome κάνει πρεμιέρα με τον αγαπημένο σε όλους Σταύρο Λαμπρόπουλο, ενώ την Παρασκευή ο Δημήτρης Καραδήμος θα σας διασκεδάσει με το συγκρότημα του και την Κυριακή ο Κώστας Κανδηρός μαζί με την καλεσμένη τραγουδίστρια Μαρία Μουδιώτη θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό απόγευμα.Τηλ. Κρατήσεων 6945583838 Νίκος Ηλιάκης

DOME Chania - Mykonos: Μια νέα μουσική σκηνή που ανοίγει την Πέμπτη στα Χανιά.

DOME Chania - Mykonos: Μια νέα μουσική σκηνή που ανοίγει την Πέμπτη στα Χανιά.