Ανδρικές κομμώσεις «στην τρίχα» - Χανιά

Ανδρικές κομμώσεις «Στην τρίχα» - Χανιά
Το ανδρικό κομμωτήριο «στην τρίχα» προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως κούρεμα, ισιωτική Brazilian, προσθετική μαλλιών αλλά και προϊόντα styling και ανδρικά αρώματα σε προσιτές τιμές.

Ο ιδιοκτήτης και κομμωτής Αντώνης Βαμβακάκης φροντίζει οι υπηρεσίες που προσφέρει να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έτσι ώστε να είστε στην τρίχα...

Στο χώρο του κομμωτηρίου θα βρείτε χύμα ανδρικά αρώματα που είναι πιστά αντίγραφα γνωστών και αρωμάτων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που ξεχωρίζουν τόσο για την απόδοση τους όσο και την διάρκειας τους. 

Μιχελιδάκη Αντωνίου 21, Χανιά
Coffee Lab Microroasters - Χανιά

what's up 6979167588 - cu 6955561826

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη Παρασκευή 10:00 - 14:30 & 17:30-21:30 - Τετάρτη & Σάββατο 10:00 - 14:30

acebook


ανδρικά αρώματα
Μια αποκλειστική στα Χανιά και νέα υπηρεσία που θα βρείτε στο κομμωτήριο «στην τρίχα» είναι η προσθετική μαλλιών για Άνδρες από την BERGMANN KORD.

Με τις εξειδικευμένες τεχνικές προσθετικής μαλλιών για άνδρες της BERGMANN KORD (δείτε εδώ), παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης οποιασδήποτε έκτασης αραίωσης της κεφαλής ώστε να επιτευχθεί ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, όμοιο με αυτό που θα είχαμε αν δεν υπήρχε απώλεια των μαλλιών.

 προσθετικής μαλλιών για άνδρες της BERGMANN KORD
Η τεχνική βασίζεται στη δημιουργία ειδικής υποαλλεργικής μεμβράνης, που αναπνέει ελεύθερα και δεν επηρεάζει την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής, ενώ η εξαιρετική της λεπτότητα επιτρέπει την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων.

Πάνω στη μεμβράνη εμφυτεύουμε φυσικά μαλλιά, όμοιων ποιοτικών χαρακτηριστικών με τα μαλλιά του ενδιαφερόμενου, βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και απαιτήσεων κάθε περίπτωσης. Στη συνέχεια, η σταθερή εφαρμογή της μεμβράνης επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να λούζεται, να χτενίζεται, να χρησιμοποιεί προϊόντα styling και γενικότερα να λειτουργεί όπως με τα φυσικά του μαλλιά εκτελώντας κάθε είδους δραστηριότητα.