Χωριάτικα Κοτόπουλα Ντερέ Χανίων

Χωριάτικα Κοτόπουλα Ντερέ Χανίων Χωριάτικα Κοτόπουλα Ντερέ ΧανίωνΜέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον στο Ντερέ Χανίων δραστηριοποιείται η σύγχρονη πτηνοτροφική Μονάδα με την επωνυμία "Χωριάτικα Κοτόπουλα Ντερέ Χανίων" εκτρέφοντας νεοσσούς στο φυσικό τους περιβάλλον.

Η πτηνοτροφική Μονάδα "Χωριάτικα Κοτόπουλα Ντερέ Χανίων" έχουν ως κύριο μέλημά τους το σεβασμό στη φύση αλλά και στον πελάτη στον οποίο απευθύνονται.

Τα Χωριάτικα Κοτόπουλα Ντερέ Χανίων θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κρεοπωλεία (δείτε εδώ).

Για κρεοπωλεία που επιθυμούν χονδρική πώληση μπορείτε να επικοινωνήστε με τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Διεύθυνση: Ντερές, Χανιά

Τηλέφωνο: 28210 77060 & 6975022096 Μιλτιάδης Κατσιγαράκης

acebook - www.kotopoulachania.gr - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίγα λόγια για τις εγκαταστάσεις

Η πτηνοτροφική Μονάδα "Χωριάτικα Κοτόπουλα Ντερέ Χανίων" διαθέτει σύγχρονες τεχνολογικά εγκαταστάσεις οι οποίες εξασφαλίζουν την πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής του πτηνοτροφείου όπως αυτές διέπονται από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας οι οποίοι θέτουν και τα πρότυπα που αφορούν την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων.

Ο άριστος εξοπλισμός των εγκαταστάσεών μας, επιτρέπουν στα κοτόπουλα να μεγαλώνουν σε ένα άριστο φυσικό περιβάλλον καταναλώνοντας φυσικές τροφές πρώτης ποιότητας, από το παρασκευαστήριο που διαθέτει η μονάδα μας, το οποίο και είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο H.A.C.C.P (Hazard Analysis of Critical Control Point/ ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου).

Η εκτροφή των κοτόπουλων διαρκεί 100 με 120 μέρες περίπου, μετά το πέρας των οποίων αυτά οδηγούνται στο σφαγείο κατόπιν αυστηρού κτηνιατρικού ελέγχου και έχοντας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά τα οποία αποδεικνύουν την άριστη κατάσταση που απαιτείται να έχει το πτηνό προκειμένου να γίνει η σφαγή του.

Το σφαγείο που συνεργάζεται με την επιχείρησή μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό καθώς περιλαμβάνει σύστημα αερόψυξης και ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε όλα τα στάδια που απαιτούνται για τη διάθεση στην αγορά του "Χωριάτικου Κοτόπουλου Ντερέ Χανίων" είτε αυτά αφορούν την καθαριότητα και υγιεινή των χώρων εκτροφής των πτηνών είτε την παρασκευή των φυσικών τροφών που χρησιμοποιούνται για το μεγάλωμα τους, υπάρχει συνεχής επίβλεψη από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο κατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τον πελάτη.