Μπαλής συνεργείο αυτοκινήτων στα Χανιά

Μπαλής συνεργείο αυτοκινήτων στα Χανιά Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων - εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Renault και Dacia Πέτρος Κ. Μπαλής λειτουργεί από το 1980 στα Χανιά και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα οχήματα.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα διάγνωσης και επισκευής για όλα τα οχήματα, ακολουθώντας τους γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης της τεχνολογίας των νέων αυτοκινήτων.

Φιλοξενείται σε άρτια δομημένες εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
  • Επισκευή κινητήρων
  • Συμπλήρωση, επισκευή & έλεγχος κλιματιστικού - A/C
  • Αποκωδικοποίηση βλαβών για όλα τα οχήματα
  • Κάρτα καυσαερίων βενζίνης - πετρελαίου

Το συνεργείο διαθέτει τον κατάλληλο μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό καθώς και έμπειρο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί ειδικά για μετατροπές σε υγραεριοκίνηση όλων των μοντέλων κάθε μάρκας αυτοκινήτου.

Για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διαθέτει τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων εξοπλισμού υγραεριοκίνησης από τις δυο καλύτερες Ιταλικής φίρμας LPG Romano autogas & BRC Gas Equipment.

Να τονίσουμε ότι το συνεργείο είναι πιστοποιημένο συνεργείο υγραεριοκίνησης και πληροί όλες τις προδιαγραφές της ελληνικής νομοθεσίας (σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ανίχνευσης διαρροών υγραερίου και πυρασφάλειας) εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του προσωπικού αλλά και των υπό μετατροπή οχημάτων.

Στο χώρο του συνεργείου λειτουργεί και τμήμα ανταλλακτικών όπου μπορείτε να βρείτε πληθώρα ανταλλακτικών για ποικίλες μάρκες αυτοκινήτων και παντός τύπου με εξειδίκευση σε γνήσια και imitation ανταλλακτικά Renault και Dacia.

Διεύθυνση: Ελύρου 5, Χανιά

Τηλέφωνο: 2821092118

Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:00 - 16:30

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - www.aera.gr/mpalis

Συνεργείο αυτοκινήτων Πέτρος Κ. Μπαλής