ΑΠΟΘΗΚΗ All day espresso bar - Χανιά

ΑΠΟΘΗΚΗ All day espresso barΑΠΟΘΗΚΗ All day espresso bar - Χανιά H ΑΠΟΘΗΚΗ All Day espresso bar στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ανανεώθηκε και μας υποδέχεται με νέα διάθεση και μικρές ευχάριστες προκλήσεις!

Από το πρωί έως το ξεκίνημα της βραδινής σας διασκέδασης, για καφέ, ποτό ή αν θέλετε να δοκιμάσετε επιλεγμένα κρασιά και να διαλέξετε μέσα από πολλές επιλογές μπύρας, έχετε βρει τον ιδανικό προορισμό.

Το ανανεωμένο μενού, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές, σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Πιάτα ζυμαρικών, ριζότο, πίτσες, burger, τοστ, club sandwich, χορταστικές σαλάτες, αλλά και υπέροχα γλυκά, κρέπες, βάφλες, θα σας κερδίσουν με την λεπτότητα των γεύσεων τους.

Φυσικά οι γευστικοί πειρασμοί περιλαμβάνουν και ποτό… Αξίζει να δοκιμάσετε την εξαιρετική κάβα από κρασιά, η οποία εμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο, αλλά και την πληθώρα από μπύρες, ιδιαίτερες και μη. Όσο για τα cocktails, απλά πειραματιστείτε με τις γεύσεις…

Χαλαρώστε λοιπόν, υπό τη θέα του ενετικού φάρου και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης με την παρέα σας, υπό τους ήχους επιλεγμένων pop, rock, disco, dance κομματιών, της διεθνής μουσικής σκηνής.

Διεύθυνση: Ακτή Τοπάζη 3, Παλιό Λιμάνι, Χανιά

Τηλέφωνο: 2821044498

Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 05:00

acebook