Πορτοκάλι Hall - Κέντρο Δεξιώσεων - Χανιά

Πορτοκάλι Hall - Κέντρο Δεξιώσεων - ΧανιάΤο Πορτοκάλι Hall είναι ο πιο σύγχρονος χώρος συνεστιάσεων των Χανίων. Δημιουργήθηκε στις αρχές του 2005 με σκοπό να φιλοξενήσει εκδηλώσεις, γάμους και συνεστιάσεις προδιαγραφών. Πριν από την σημερινή του μορφή είχε υπάρξει ένα από τα ιστορικότερα clubs του νησιού (Portocali – Privilege).

Για όλους εσάς που δεν σας αρκεί να κάνετε όνειρα, αλλά επιδιώκετε να τα ζήσετε, το Πορτοκάλι hall είναι εδώ για να σας ξεναγήσει στο χώρο του, να γνωρίσει τις επιθυμίες σας και να βοηθήσει στην υλοποίηση των προσδοκιών σας.

Η αίθουσα χωρητικότητας 1300 ατόμων που διαθέτει το Πορτοκάλι Hall, με την διακριτική πολυτέλεια και τη ζεστή ατμόσφαιρα, είναι εξοπλισμένη με άριστο τεχνικό εξοπλισμό, ανοιγόμενες οροφές και προσφέρεται να φιλοξενήσει κάθε είδους συνεστιάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά δεξιώσεις γάμου και βάπτισης.

Η μεγάλη πίστα είναι ιδανική για τη στιγμή που το κέφι θα ανεβάσει τους ρυθμούς του γλεντιού.

Το μενού διαμορφώνεται ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις σας και αποτελείται απο αγνά υλικά πρώτης ποιότητας και πάντα της ώρας που δεν αφήνει ασυγκίνητους και τους πιο απαιτητικούς.

Η μουσική (DJ ή ακόμα και ζωντανή ορχήστρα), φέρνει το κέφι στο κατακόρυφο.

Οι τιμές είναι προσιτές και το προσωπικό άρτια ειδικευμένο, ενώ η καθαριότητα σχολαστική!

Διεύθυνση: Γέφυρα Πλατανιά, Χανιά

Τηλέφωνο: 2821061196 & 6974095931

www.portokalichania.gr - www.aera.gr/portokali


Το Κέντρο Δεξιώσεων Πορτοκάλι βρίσκεται πάνω στην γέφυρα του Πλατανιά και απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την πανέμορφη πόλη των Χανίων. Η πρόσβαση είναι εύκολη από τον κύριο εθνικό οδικό άξονα (κόμβος Πλατανιά) αλλά και από την παλιά εθνική οδό νοτιοδυτικά των Χανιών.

Δείτε επίσης