Ακτή Beach Restaurant Bar - Αγιά Μαρίνα, Χανιά

Ακτή Beach Restaurant Bar - Αγιά Μαρίνα, ΧανιάΜεταξύ Αγίας Μαρίνας και Πλατανιά θα βρείτε το ανανεωμένο παραλιακό εστιατόριο Ακτή στα Χανιά να σας περιμένει να γευτείτε υπέροχα και ξεχωριστά πιάτα όλη την ημέρα.

Στο εστιατόριο του «Ακτή Beach Restaurant Bar» όλα τα πιάτα παρασκευάζονται από τα πιο αγνά υλικά που προμηθευόμαστε από όλη την Κρήτη. Το μενού στηρίζεται στην Κρητική δημιουργική κουζίνα ενώ γίνονται και συνδυασμοί τέτοιοι ώστε να καλυφτεί ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και από την Ιταλική κουζίνα.

Η ποικιλία ορεκτικών και κρεατικών είναι μεγάλη ενώ πρωταγωνιστική θέση στο κατάλογο έχουν οι σαλάτες. Αναζητήστε τις κρυφές ... σαλάτες ρωτήστε μας και θα ενθουσιαστείτε ... Δεν υπάρχουν!!!

Τα θαλασσινά δίπλα στο κύμα έχουν τη δίκη τους ενότητα στο κατάλογο μας. Απολαύστε τα σε συνδυασμό με κάποιο από τα ούζα μας και αφήστε το χρόνο απλά να κυλήσει.

Το εστιατόριο χρησιμοποιεί κρητικά τοπικά προϊόντα και κρασιά από το δίκτυο των οινοποιών Κρήτης, μαζί με άλλα επιλεγμένα από την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης το ελαιόλαδο είναι δική τους παραγωγής και σοδιάς.

Δείτε το menu εδώ

Διεύθυνση: Αγιά Μαρίνα, Χανιά

Τηλέφωνο: 2821060694

Κλειστό αυτήν την περίοδο

acebook - www.aera.gr/akti- www.aktirestaurant.gr


Ακτή Παραλιακό Εστιατόριο στην Αγία ΜαρίναΣτο μπαρ του «Ακτή Beach Restaurant Bar» εκτός από τη μεγάλη κάβα που διαθέτουμε, δημιουργούμε και τα πιο γευστικά κοκτέιλ που σε συνδυασμό με τα δροσιστικά παγωτά, τα νόστιμα γλυκά και τις βάφλες που παρασκευάζονται στην κουζίνα μας θα έχετε έναν ακόμη λόγο για να επισκεφθείτε το χώρο μας.

Στην ακτή παραλιακό εστιατόριο θα βρείτε οργανωμένη πλαζ με ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους λάτρεις της καλής παραλίας.

Για τους γονείς με παιδιά θα βρείτε παιδότοπο όπου μπορούν να παίξουν τα μικρά παιδιά με ασφάλεια.