Άμμος & Ήλιος beach bar restaurant, Χανιά

Άμμος & Ήλιος Beach Bar - Restaurant - Χανιά

Άμμος & Ήλιος Beach Bar - Restaurant - ΧανιάΤο beach bar Άμμος και Ήλιος είναι από τα πρώτα beach bar των Χανίων, καθώς μετρά 17 χρόνια λειτουργίας και από τα πιο φημισμένα για διασκέδαση all day long!

Η ψιλή αμμουδερή ακρογιαλιά, τα καθαρά νερά, Lounge διάθεση αλλά και το party mood που επικρατεί σε καθημερινή βάση μας μετατρέπουν σε αμετανόητους fans του.

Οι μουσικές επιλογές του dj και η ένταση που σταδιακά ανεβαίνει μας ξεσηκώνουν και μας οδηγούν στο μπαρ με διάθεση για ποτά και cocktails, ενώ η διασκέδαση παίρνει άλλη διάσταση.

Από την άλλη, δεν λείπει φυσικά ο χώρος του εστιατορίου με τις γευστικές προτάσεις αλλά και η δυνατότητα θαλάσσιων σπορ και beach volley.

Plus, λειτουργεί κρεπερί με λαχταριστές κρέπες, βάφλες και παγωτά...

Μεγάλα ονόματα της pop σκηνής όπως οι C Real, Onirama, Vegas, Μηδενιστής, Otherview, REC κ.α. αλλά και κορυφαίοι DJ όπως οι House Tweens, Agent Greg, Nick Jojo, Alex Pm, Nick Varon κ.α. μας χάρισαν απίστευτες βραδιές.

Κορυφαίο event τα τελευταία 5 χρόνια αποτελεί η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι κάθε καλοκαίρι!

Διεύθυνση: Αγία Μαρίνα, Χανιά

Τηλέφωνο: 2821060045

Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 23:00

acebook - www.ammos-ilios.gr - www.aera.gr/ammos-ilios
φωτογραφίες 2015

12.08.15 - Ανδρέας Μανωλαράκης - | - 25.07.15 - Feel Your Heartbeat - | - 22.07.15 - Μιχάλης Μανουσέλης - | - 19.07.15 - Ηλίας Καμπακάκης