Υγεία και Ομορφιά στα Χανιά

Υγεία και Ομορφιά στα Χανιά
Βρείτε στα Χανιά: γυμναστήρια, pilates, cross training, συμπληρώματα διατροφής, σχολές χορού, κομμωτήρια, ιατρεία, tattoo artist.

Ταξίδι με αεροπλάνο: Πως επηρεάζει το σώμα μας (βίντεο)

Ταξίδι με αεροπλάνο: Πως επηρεάζει το σώμα μας (βίντεο)Η πίεση, η υγρασία και τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου, δημιουργούν «ιδανικές» συνθήκες για την εμφάνιση ζαλάδων, πρησμένων αρθρώσεων, ξηρότητας του δέρματος, αλλαγής στη γεύση, ακόμη και κακής αναπνοής, αναφέρει το cnn.gr.

Διαβάστε Περισσότερα

Από ποια σοβαρή ασθένεια προλαμβάνει η κανέλα

Από ποια σοβαρή ασθένεια προλαμβάνει η κανέλαΕίναι γνωστό ότι η κανέλα έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, ενώ βοηθά στη δυσπεψία, στην υπέρταση, στην βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ, στους πονοκεφάλους, στις κράμπες, στους πόνους της περιόδου και του στόμαχου.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτά είναι τα δώδεκα πιο μολυσμένα φρούτα και λαχανικά

Αυτά είναι τα δώδεκα πιο μολυσμένα φρούτα και λαχανικάΤελικά η αγαπημένη σε πολλούς φράουλα δεν είναι και τόσο αθώα... Διαβάζοντας τη λίστα Dirty Dozen με τα πιο «βρώμικα» φρούτα και λαχανικά που δημοσιεύει κάθε χρόνο η οργάνωση Environmental Working Group (EWG) θα πρέπει να σκεφετείτε εάν η φράουλα που πιστεύετε ότι σας χαρίζει αντιοξειδωτικά και πολύτιμες βιταμίνες είναι «καθαρή» ή όχι!

Διαβάστε Περισσότερα

Το είχες σκεφτεί ποτέ; Oι 5 λόγοι που βλέπεις εφιάλτες τα βράδια

Το είχες σκεφτεί ποτέ; Oι 5 λόγοι που βλέπεις εφιάλτες τα βράδιαΤο να δεις πως χάνεις τις πανελλήνιες ή πως εμφανίζεσαι στο σχολείο γυμνή μπροστά στους συμμαθητές σου δεν είναι τίποτα μπροστά σε εκείνα τα κακά όνειρα που σε ξυπνούν μέσα στη νύχτα.

Διαβάστε Περισσότερα