Επίσκεψη του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου στο τυροκομείο Κωστάκης.Ο γνωστό σε όλους μας από την τηλεοπτική εκπομπή Master Chef  Δημήτρης Σκαρμούτσος την Τρίτη 25 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το τυροκομείο Υιοί Κωστάκη στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου.

Ο σκοπός της επίσκεψης του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου ήταν για μια εκπομπή για τα μυστικά της γραβιέρας Κωστάκης όπου σύντομα θα σας παρουσιάσουμε.

Εμείς βρεθήκαμε στο τυροκομείο Υιοί Κωστάκηστον Τζιτζιφέ Αποκορώνου στα γυρίσματα της εκπομπής όπου ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε ενθουσιαστή με την γεύση της γραβιέρας Κωστάκης και έμαθε όλα τα μυστικά για την δημιουργία της γραβίερας Κωστάκης.

Λίγα λόγια για την γραβιέρα Κρήτης Κωστάκη

Πληροφορίες για το τυροκομείο Υιοί Κωστάκη www.aera.gr/kostakis  

Λίγα λόγια για τα Χανιά

Λίγα λόγια για τα ΧανιάΤα Χανιά αποτελούν ένα μαγευτικό προορισμό στην Κρήτη και είναι μια πραγματικά όμορφη πόλη που σε ταξιδεύει πέρα από τα όρια του παραδοσιακού ελληνικού τοπίου αφενός και του χρόνου αφετέρου.

Με τις ατελείωτες αμμώδες παραλίες, τα άγρια φαράγγια, τα σπήλαια, τα ενδημικά φυτά και ζώα, τους απέραντους ελαιώνες και πορτοκαλεώνες κι ένα συνδυασμό από αγριάδα και θάλασσα, ενθουσιάζει και τους πιο δύσκολους επισκέπτες.

Τα Χανιά αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για μικρούς, μεγάλους, οικογένειες και ζευγάρια.

Διαβάσετε περισσότερα για τα Χανιά...

Λίγα λόγια για το aera.gr

Έχουμε έδρα τα Χανιά και ο βασικός μας στόχος είναι να προβάλουμε τα Χανιά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νομό μας.

Για να πετύχουμε το στόχο μας σχεδιάσαμε τον τουριστικό και επαγγελματικό οδηγός για τα Χανιά (Αγορές, Διασκέδαση, Υγεία & Ομορφιά, Διακοπές & Γάμος).

Ταυτόχρονα καλύπτουμε με φωτογραφίες διάφορα event και live που γίνονται στα Χανιά.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στην σελίδα μας στο facebook θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα Χανιά.